De Couscous en Tajine van de Atlas

In de Atlas gebergten zijn de  invloeden van ons voorouders nog voelbaar,   in sommige  streken  kent  de Marokkaanse keuken geen grenzen, de noten, dadels, rozijnen en niet te vergeten de wijngaarden. Tijdens ons workshop maken wij gebruik van veel van deze mooie ingrediënten, de aubergines in combinatie met Arganolie en RasEl Hanoet laat je verrassen.

Reserveren kan vanaf 2 personen tot 15 personen, als u wenst met  een grote groep te koken dat is ook mogelijk, datum en tijd in overleg 

Workshop dagen: Zaterdag / Maandag  Prijs pp € 69,95

 

Aug-------4-9-18-25-30

Sep------ 6-8-13-15-20

Okt------6-11-13-18-20

Nov-----3-8-10-15-17

Dec-----8-13-15-20

 Alle prijzen zijn inclusief BTW en Ingredienten, receptuur, gebruik van keukenlinnen,schoonmak, koffie,thee, frisdarank, tafelwater.     

Exclusief alcoholische dranken.

Gemaakte reserveringen tot 48 uur van te voren kosteloos worden gewijzigd. U bent pas definitief ingeschreven voor een les of een cursus als het lesgeld is ontvangen door Couscousofzo op ING rekening NL 80 INGB 0006051477 t.n.v S Bibouda onder vermelding van uw naam en cursusdatum.  

 

 

Meer informatie? Neem contact met ons op